Gratis verzending vanaf € 35,-

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

folderrek

Folderrek beurs A1,A2,A3,A4,A5

Na het uitwerken van je ideeën is je product of dienst eindelijk klaar voor de lancering. Je bent een bedrijf begonnen en wilt je product of diensten aan de man gaan brengen. Ondanks de digitalisering is het onder de aandacht brengen van een product of dienst tijdens een beurs event zeker geen slecht idee. Er is bijna op ieder gebied wel een vakbeurs te vinden.

Presenteren

Om jezelf en je bedrijf te presenteren is het huren van een stand een goed idee. Vaak bestaat deze stand uit standaard wanden en oogt erg simpel. De kunst is om jouw boodschap ook over te brengen via de stand. Potentiële klanten moeten snel kunnen zien wat je verkoopt. Een handig hulpmiddel hierbij is bijvoorbeeld een opvallend folderrek of signing. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een folderrek of brochurehouder dan zijn er verschillende opties.

Folderstaander

Er zijn folderstanders die snel op te vouwen zijn in een klein pakket. Vaak kunnen hier 4-8 folders in gepresenteerd worden. Voor signing is een peesdoek een goede optie. Deze doeken zijn volledig in kleur te bedrukken en in verschillende afmetingen leveren. Net zoals de folderstandaard zijn deze snel op en af te bouwen. Het meest gebruikte materiaal in deze producten is aluminium. Dit is licht in gewicht en visueel aantrekkelijk. folderrek folderstaander Met alleen een folderrek kom je er niet. Een beursstand wordt dan ook vaak nog gevuld met meubilair. Het is natuurlijk fijn dat je met een potentiële klant een goed gesprek kan voeren aan een tafel. Het meubilair is ook vaak te huur. Dat is een uitkomst, het zelf kopen is vaak niet rendabel. Een leuke balie mag ook niet ontbreken. Hier kunnen dan gelijk de folders op gepresenteerd worden.