Gratis verzending vanaf € 35,-

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Levertijd

De levertijd van uw bestelling bedraagt 1 werkdag mits voor 15:00uur besteld. Bezorging vindt plaats van dinsdag tot zaterdag via Post nl. Na uw bestelling ontvangt u een email met uw track and trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

U heeft de keuze uit de volgende leveropties:

  • Levering op het aangegeven adres
  • Levering op het postkantoor
  • Avond levering

 

Particuliere verkoop

uw sloggi specialist levert aan zowel als particulieren als bedrijven. Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW.

Garantie

Wij van Bleijenberg uw sloggi specialist staan voor kwaliteit, service en klantgerichtheid. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw bestelling, neem dan contact met ons op. Wij bieden dan een snelle en passende oplossing.

Defect bij ontvangst

Indien uw product bij ontvangst beschadigd of defecten vertoont, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij bieden dan een snelle en passende oplossing.

Retourbeleid

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij geloven in een duurzame klantrelatie en bieden daarom de mogelijkheid om de producten binnen 14 dagen na ontvangstdatum te retourneren. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, kan het product met alle geleverde toebehoren en in de originele (ongeopende/ongedragen) staat en verpakking aan Ondergoed-loods.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ondergoed-loods.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Stappenplan retourneren

Wilt u een artikel retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel en snel mogelijk afhandelen.

  1. Meld bij ons dat u een artikel retour wilt sturen
  2. U ontvangt per email of telefoon een bevestiging van uw verzoek
  3. U ontvangt per email of telefoon instructies voor de verzending van het artikel
  4. Na ontvangst van uw zending ruilen wij het artikel om (indien voorradig) of storten het volledige aankoopbedrag binnen 3 werkdagen aan u terug.

 

Kosten voor retourzendingen

De retourkosten zijn voor rekening van de klant. 

Klachten & Suggesties

Wij horen het ook graag als u klachten of suggesties heeft. Neem contact met ons op als u niet tevreden bent.